Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Echtscheidingsbemiddeling

Echtscheidingsbemiddeling

Helaas eindigen huwelijken niet altijd in goud of platina, sterker nog, ruim 40% van alle huwelijken eindigen in een echtscheiding. Vorig jaar waren dat er bijna 35.000.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een echtscheiding aan te pakken en veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen omdat er zoveel op je af komt. Naast alle emoties moet je gaan nadenken over zaken als (nieuwe) woonruimte vinden, waar gaan de kinderen wonen, wie betaalt alimentatie en hoeveel heb je dan nodig, wat doen we met de opgebouwde pensioenen, de bezittingen etc. etc.

De meest efficiente wijze en ook verreweg de goedkoopste manier om dit hele traject in te gaan is door het inschakelen van een echtscheidingsbemiddelaar die financieel goed onderlegd is. Deze aanpak voorkomt dat beide echtelieden een eigen advocaat moeten inschakelen waarbij het eindresultaat meestal een gepeperde rekening is voor beide en een hoop ruzie omdat de advocaten ieder hun uiterste best hebben gedaan om de beste deal eruit te slepen voor hun client.

Onze echtscheidingsbemiddelaar gaat samen met beide echtelieden rond de tafel om te inventariseren hoe de situatie is en wat ieders wensen zijn op gebied van wonen, inkomen en kinderen. Met de jarenlange kennis en ervaring die hij op deze gebieden heeft opgedaan kan hij een onafhankelijk advies geven ten aanzien van alimentatiehoogte, boedelverdeling, ouderschapsplan etc. Hij maakt dan een echtscheidingsconvenant op en zorgt ervoor dat deze aangeboden wordt bij de rechtbank ter goedkeuring.

Wilt u een kosteloze en discrete kennismakingsafspraak maken, belt u met Erik Olieman op 06-54373832.

Waarom Camelot?
  • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
  • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
  • All-in-one tarief hypotheken
  • PrĂ©advies hypotheken
  • Uniek stappenplan