Camelot Adviesgroep in Laren

Gecertificeerde inkomensverklaring voor ondernemers

Camelot Adviesgroep is een Samenwerking aangegaan met Raadhuys. Raadhuys mag als een van de 3 kantoren in Nederland al gecertificeerde inkomensverklaringen afgeven voor ondernemers die een hypotheek willen met NHG. Sinds kort wordt deze inkomensverklaring ook gebruikt voor hypotheken in het hogere segment. Vrijwel alle banken kennen Raadhuys, en hierdoor wordt het oordeel rechtstreeks overgenomen en vrijwel overal geaccepteerd.

Tot nu toe deden de adviseurs van Camelot dit zelf, maar omdat iedere hypotheekverstrekkers andere normeringen gebruikt is dit een zeer tijdrovende klus met soms vreemde uitkomsten. Wij hebben er daarom voor gekozen deze werkzaamheden uit te besteden.

Hierdoor weet de ondernemer precies waar hij aan toe is en in welke prijsklasse er gekeken kan worden. Ook is er dan zekerheid dat het dossier voldoet aan de AFM richtlijnen.

De gecertificeerde inkomens verklaring is bedoeld voor ondernemers die minimaal 36 maanden voor zichzelf werken en minimaal 30% van de aandelen hebben.  De grootte van het bedrijf of juridische entiteit maakt verder niet uit. Of u nou een ZZP-er bent of eigenaar van meerdere BV’s. Juist dan komt het specialisme goed van pas.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact