Onze beloftes naar u

Realistisch advies

Met behulp van de inventarisatie of verzekerings APK maken wij uw risico’s inzichtelijk. Vervolgens zullen wij u adviseren met betrekking tot de diverse verzekeringen. Daarnaast proberen wij u te voorzien van informatie waarmee u schade kunt voorkomen. Het verminderen van de risico’s is in ieders belang.

Optimale Service

Wij geloven in een persoonlijke aanpak met een efficiënte structuur. Onze backoffice werkt met een zeer geavanceerd softwaresysteem, waarmee we zelf schades kunnen beoordelen en afhandelen, polissen kunnen opmaken en zelfs de prijzen en voorwaarden kunnen vergelijken van de diverse verzekeraars. Mede door deze geoliede machine hebben wij tijd om u persoonlijk advies te geven in zaken die persoonlijke aandacht behoeven.

Gemak

Wij communiceren met u zoals u dat wilt. Wij bezoeken u graag thuis of op kantoor (eventueel in de avonduren). Indien u een bezoek niet noodzakelijk acht. Kunnen wij contact leggen via mail of telefoon. Ook kunnen wij een online meeting inplannen. Bij welke verzekering ligt uw interesse?

Wij staan voor u klaar!

Met vriendelijke groet,