Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Boekhouding

Administratie- en Belastingadvies

Fiscale zaken ingewikkeld? Voor ons niet! Wij adviseren u graag bij al uw belastingzaken.

Voor welke administratie- en belastingzaken kunt u bij ons terecht?

 • opstellen van inkomstenbelasting aangiften
 • afhandelen van uw loonadministratie
 • indienen van uw BTW aangifte
 • opstellen van uw jaarrekening
 • behandelen van bezwaarschriften
 • oplossen van fiscaal gecompliceerde vraagstukken

De complexe fiscale wet- en regelgeving kent voor ons geen verrassingen. Dit verzekert u van een deugdelijke en fiscaal correcte administratie. Onze dienstverlening stopt echter niet bij het toepassen van fiscale voorschriften. Vanzelfsprekend houden wij u voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo maakt u altijd optimaal gebruik van de fiscale mogelijkheden.

Zoekt u professionele ondersteuning in de administratieve dienstverlening en bij uw belastingaangiften? En wilt u advies over sociale verzekeringen, belasting en pensioen? Onze adviseurs zijn u graag van dienst. Met specialistische kennis en jarenlange ervaring. En met een persoonlijke werkwijze die garant staat voor kwaliteit. Dit is onze werkwijze stap voor stap:

Adviesgesprek
Allereerst horen wij graag wat u van ons verwacht. Wij vertellen u daarna wat we doen en vooral hoe we het doen. We doen dit graag in een persoonlijk gesprek. Financiële dienstverlening draait immers om vertrouwen. En een vertrouwensrelatie kan pas ontstaan in een dialoog. Wij vinden het belangrijk dat er duidelijkheid is over het verloop van de opdracht. Pas daarna ontvangt u, als u dat wilt, een offerte.

Opdrachtbevestiging
Als helder is wat u van ons verwacht, leggen we de opdracht vast in een opdrachtbevestiging. Hierin staan onze wederzijdse verantwoordelijkheden beschreven. Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze krijgt u bij de opdrachtbevestiging aangeboden. U ondertekent de bevestiging. Wij ook. Daarna gaan we direct voor u aan de slag.

Projectteam
Wij werken in projectteams. Zo’n team bestaat uit assistenten, adviseurs en partners. Voor deze verschillende adviseurs hanteren wij verschillende tarieven. Door een optimale samenstelling van het projectteam houden wij de kosten zo laag mogelijk. Uw opdracht wordt uitgevoerd onder leiding en verantwoordelijkheid van een van onze vennoten. Samen met een assistent uit het projectteam is hij uw vaste aanspreekpunt.

Salarisadministratie

Geen tijd om uw eigen salarisadministratie te verzorgen? Of wellicht onvoldoende salariskennis in huis? Wij helpen u graag bij het verzorgen van uw salarisadministratie. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Wij zorgen voor een juiste en tijdige manier van uitbetalen, u houdt de regie.

Hoe werkt het? 
Een salarisadministratie verzorgen wij op basis van full service. Dit doen wij voor een vast bedrag per werknemer op jaarbasis. Geen ondoorzichtige prijsstellingen dus, waarbij u niet weet wat u betaalt voor één loonstrook. Geen extra kosten bij stroken die opnieuw gemaakt moeten worden, geen periodieke run- of andere jaarlijkse kosten: gewoon een fixed price. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wij zijn uitstekend op de hoogte van diverse CAO’s, branches en bedrijfsverenigingen. En natuurlijk kennen wij de wet- en regelgeving.

Jaarrekeningen

Een goede, overzichtelijke jaarrekening is belangrijk. Om inzicht te krijgen in uw bedrijf. Maar ook omdat anderen ernaar vragen. De bank bijvoorbeeld, als u een krediet wilt aanvragen. Of de Belastingdienst of een nieuwe leverancier. Wij verzorgen uw jaarrekening graag voor u. Hieronder leest u onze werkwijze.

Planning en rapportage
Voordat we aan het werk gaan, maken we een planning. De planning van de werkzaamheden stellen we op in overleg met u. Ook maken we afspraken over terugkoppelmomenten en de wijze van rapporteren.

Opstellen jaarrekening
De jaarrekening bestaat niet alleen uit cijfers. U ontvangt ook een nadere analyse van de financiële positie van uw onderneming. Ook krijgt u een overzicht van de behaalde resultaten in vergelijking met de resultaten over de vorige periode. Of in vergelijking met de gemiddelde branchecijfers. Zo ziet u snel op welke punten u moet bijsturen om uw ondernemersdoelstellingen te behalen.

Bespreking
Wij kennen uw business. Graag denken we met u mee over verbeteringen van uw bedrijfsvoering. De bespreking van de jaarrekening speelt hierbij een belangrijke rol. Samen met u analyseren we de cijfers en ontwikkelingen door. We bekijken de vooruitzichten, begrotingen en budgetten. Daarna bespreken we de toekomstige stappen. Een jaarrekening is immers niet alleen een cijfermatige weergave van het afgelopen jaar. Het is ook een basis voor het nemen van beslissingen over de toekomst van uw onderneming.

Waarom Camelot?
 • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
 • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
 • All-in-one tarief hypotheken
 • PrĂ©advies hypotheken
 • Uniek stappenplan