Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Wie zijn wij

Wie zijn wij

Bij Camelot Adviesgroep weet u precies waar u aan toe bent. Met onze jarenlange ervaring en de opgedane kennis kunnen wij u gedegen en deskundig helpen.

Het team van Camelot Adviesgroep

Realistisch advies

Met behulp van de inventarisatie of verzekerings check maken wij uw risico’s inzichtelijk. Vervolgens zullen wij u adviseren met betrekking tot de diverse verzekeringen.

Daarnaast proberen wij u te voorzien van informatie waarmee u schade kunt voorkomen. Het verminderen van risico’s is in ieders belang.

Optimale Service

Wij geloven in een persoonlijke aanpak met een efficiënte structuur. Onze backoffice werkt met een zeer geavanceerd softwaresysteem waarmee wij zelf schades kunnen beoordelen en afhandelen, polissen kunnen opmaken en zelfs de prijzen en voorwaarden kunnen vergelijken van de diverse verzekeraars. Mede door deze geoliede machine hebben wij de tijd om u persoonlijk advies te geven in zaken die persoonlijke aandacht behoeven.

Gemak

Wij communiceren met u zoals u dat wilt. Wij bezoeken u graag thuis of op kantoor (eventueel in de avonduren). U bent uiteraard ook van harte welkom bij ons op kantoor op de Huizerweg. Ook kunnen wij een online meeting inplannen. 

Neem gerust contact met ons op. 

Waarom Camelot?
  • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
  • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
  • All-in-one tarief hypotheken
  • PrĂ©advies hypotheken
  • Uniek stappenplan