Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Wie zijn wij

Wie zijn wij

Camelot Adviesgroep is sinds 1999 actief op het gebied van advisering en bemiddeling bij verzekeringen, hypotheken, financiële planning, belastingen en echtscheidingsbemiddeling. Onze klanten weten precies waar zij aan toe zijn. Met onze jarenlange ervaring en de opgedane kennis kunnen wij u gedegen en deskundig helpen.

 

Realistisch advies

Met behulp van een kosteloze inventarisatie maken wij uw risico’s en behoeftes inzichtelijk. Vervolgens adviseren wij u met de beste methode van aanpak en kunnen wij u van begin tot eind begeleiden.

Tot slot proberen wij u te voorzien van informatie waarmee u risico's kunt verminderen en eventuele schade kunt voorkomen. Risicoreductie is in ieders belang.

Optimale Service

Wij geloven in een persoonlijke aanpak met een efficiënte structuur. Onze backoffice werkt met een zeer geavanceerd softwaresysteem waarmee wij zelf schades kunnen beoordelen en afhandelen, polissen kunnen opmaken en zelfs de prijzen en voorwaarden kunnen vergelijken van de diverse verzekeraars. Verder werken wij met de belangrijkste banken en verzekeraars en sommige niche-spelers samen. Mede door deze geoliede machine hebben wij de tijd om u persoonlijk advies te geven in zaken die persoonlijke aandacht behoeven.

Gemak

Wij communiceren met u zoals u dat wilt. Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor (eventueel in de avonduren) op de Huizerweg 25a in Bussum. Wij kunnen uiteraard ook bij u thuis op bezoek komen als dat beter uitkomt. 

 

Neem gerust contact met ons op. 

Waarom Camelot?
  • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
  • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
  • All-in-one tarief hypotheken
  • PrĂ©advies hypotheken
  • Uniek stappenplan