Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Scheiden/relatiebeëindiging

Scheiden of relatiebeëindiging

Helaas eindigen huwelijken en relaties niet altijd in goud of platina, sterker nog, ruim 40% van alle huwelijken en overige relaties halen de eindstreep niet.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een relatie beëindiging aan te pakken en veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen omdat er zoveel op je af komt. Naast alle emoties moet je gaan nadenken over zaken als (nieuwe) woonruimte vinden, waar gaan de kinderen wonen, is er sprake van alimentatie en hoeveel heb je dan nodig, wat doen we met de opgebouwde pensioenen, de bezittingen etc. etc.

De meest efficiënte wijze en ook verreweg de goedkoopste manier om dit hele traject in te gaan is door het inschakelen van een bemiddelaar die financieel goed onderlegd is. Deze aanpak voorkomt dat beide partners een eigen advocaat moeten inschakelen waarbij het eindresultaat meestal een gepeperde rekening is voor beide en een hoop ruzie omdat de advocaten ieder hun uiterste best hebben gedaan om de beste deal eruit te slepen voor hun client.

Onze bemiddelaar gaat samen met beide partners rond de tafel om te inventariseren hoe de situatie is en wat ieders wensen zijn op gebied van wonen, inkomen en kinderen. Met de jarenlange kennis en ervaring die hij op deze gebieden heeft opgedaan kan hij een onafhankelijk advies geven ten aanzien van zaken als alimentatiehoogte, boedelverdeling, ouderschapsplan etc. Hij maakt dan een convenant op en zorgt ervoor dat deze aangeboden wordt bij de rechtbank indien dit noodzakelijk is.

Wilt u een kosteloze en discrete kennismakingsafspraak maken, belt u met Erik Olieman op 06-54373832.

Waarom Camelot?
  • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
  • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
  • All-in-one tarief hypotheken
  • PrĂ©advies hypotheken
  • Uniek stappenplan