Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Reviews

Reviews

49 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.1/10
René uit: Rijswijk
René uit: Rijswijk
10/10
Toegevoegd op 6 april 2020

Dit bedrijf heeft alles in huis om iedereen niet alleen van goed advies te zijn, maar ook de oplossing bijdragen en meedenken.
Zeer gestructureerd, op elkaar ingespeeld, vakkundig en supervriendelijk.
Op alle facetten van de financiële dienstverlening, ontzorging en kritisch!

Mijn dank beste Camelotters

Rienksma uit: Almere
Rienksma uit: Almere (Hyatt)
8/10
Toegevoegd op 12 maart 2020

Ben heel prettig geholpen met een zeer duidelijk verhaal wat ik kan verwachten. En bij de hand genomen in het hele proces.

Hartelijk dank,

Randy Rienksma

Edith A uit: Amersfoort
Edith A uit: Amersfoort
8/10
Toegevoegd op 20 februari 2020

Meedenkend, goede adviezen, snelle reacties.
Fijne club met mensen.
Erg tevreden over de service en dienstverlening van Camelot Adviesgroep.

K Bakker uit: Gouda
K Bakker uit: Gouda
10/10
Toegevoegd op 3 februari 2020

Goede partner om zaken mee te doen.

Erik uit: Bussum
Erik uit: Bussum
10/10
Toegevoegd op 23 december 2019

Absoluut tevreden. Ze zijn kundig en hebben voor mij het maximale eruit kunnen halen. Verder een lekkere communicatie en hier en daar nog een nuttig advies en uitvoering over een andere kleine financiële zaak.

Cors S. uit: Hilversum
Cors S. uit: Hilversum
10/10
Toegevoegd op 3 december 2019

Zeer klantvriendelijk, altijd bereikbaar, doortastend en goede adviezen. Zelfs ongevraagd werd ik geattendeerd op gunstiger mogelijkheden voor mijn specifieke situatie. Ik wil het hele team bedanken voor de goede service !

Antoine van Gaans uit: Obdam
Antoine van Gaans uit: Obdam
9/10
Toegevoegd op 7 november 2019

Top. Kwamen zélf met een advies, iets waar wij geen aandacht aan zouden hebben besteed. Daarna werd alles geregeld zoals je zou verwachten. Prima deskundige adviezen, zeer prettige samenwerking. Daarnaast kun je altijd terecht met je vragen.

S. Korver uit: Huizen
S. Korver uit: Huizen
9/10
Toegevoegd op 1 november 2019

Een zeer meedenkend bedrijf dat goede adviezen die op maat van de klant is.
Snelle comminucatie via mail en telefonisch.

Zeer tevreden over het werk dat Camelot adviesgroep heeft gedaan voor ons.

Ronald van Amelrooij uit: Bussum
Ronald van Amelrooij uit: Bussum
9/10
Toegevoegd op 31 oktober 2019

Deskundig advies. Processen goed ingeregeld. Blijven " er boven op" zitten en gaan door tot aan het gaatje!

Desiree en Marcel uit: Kortenhoef
Desiree en Marcel uit: Kortenhoef (Nvt)
9/10
Toegevoegd op 30 oktober 2019

Fijne en hele snelle communicatie en bijzonder deskundig. Goede gesprekken om alles uit te zoeken en door te spreken. Dus heel graag zijn en blijven wij klant!

1 2 3 4 5 volgende
Waarom Camelot?
  • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
  • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
  • All-in-one tarief hypotheken
  • PrĂ©advies hypotheken
  • Uniek stappenplan