Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Reviews

Reviews

44 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.1/10
Corstiaan Schinkel uit: Hilversum
Corstiaan Schinkel uit: Hilversum
10/10
Toegevoegd op 3 december 2019

Zeer klantvriendelijk, altijd bereikbaar, doortastend en goede adviezen. Zelfs ongevraagd werd ik geattendeerd op gunstiger mogelijkheden voor mijn specifieke situatie. Ik wil het hele team bedanken voor de goede service !

Antoine van Gaans uit: Obdam
Antoine van Gaans uit: Obdam
9/10
Toegevoegd op 7 november 2019

Top. Kwamen zélf met een advies, iets waar wij geen aandacht aan zouden hebben besteed. Daarna werd alles geregeld zoals je zou verwachten. Prima deskundige adviezen, zeer prettige samenwerking. Daarnaast kun je altijd terecht met je vragen.

S. Korver uit: Huizen
S. Korver uit: Huizen
9/10
Toegevoegd op 1 november 2019

Een zeer meedenkend bedrijf dat goede adviezen die op maat van de klant is.
Snelle comminucatie via mail en telefonisch.

Zeer tevreden over het werk dat Camelot adviesgroep heeft gedaan voor ons.

Ronald van Amelrooij uit: Bussum
Ronald van Amelrooij uit: Bussum
9/10
Toegevoegd op 31 oktober 2019

Deskundig advies. Processen goed ingeregeld. Blijven " er boven op" zitten en gaan door tot aan het gaatje!

Desiree en Marcel uit: Kortenhoef
Desiree en Marcel uit: Kortenhoef (Nvt)
9/10
Toegevoegd op 30 oktober 2019

Fijne en hele snelle communicatie en bijzonder deskundig. Goede gesprekken om alles uit te zoeken en door te spreken. Dus heel graag zijn en blijven wij klant!

Stolp uit: Laren
Stolp uit: Laren
8/10
Toegevoegd op 1 oktober 2019

Kundig en zeer prettige communicatie.

Leo de Jong uit: Huizen
Leo de Jong uit: Huizen
10/10
Toegevoegd op 30 september 2019

Deskundigheid ten top. Correctheid en goede informatie. Afspraken worden goed nagekomen. Je voelt je echt gesteund in deze voor leken lastige materie.

HF Vogel Dozy uit: Huizen
HF Vogel Dozy uit: Huizen
10/10
Toegevoegd op 11 september 2019

Vriendelijk, kundig, flexibel en volhardend.


Dat zijn de trefwoorden die ik Camelot geef.
Bij oversluiten van mijn hypotheek ben ik zeer goed en naar tevredenheid geholpen.
Met AOW en pensioen is het wat moeilijker een gepaste hypotheek te krijgen.Volhardend dat ze zijn is het hun toch gelukt. Een pluim hiervoor!
Daarom geef ik hun een 10

Blankendal uit: Amsterdam
Blankendal uit: Amsterdam
8/10
Toegevoegd op 22 augustus 2019

Geweldig!

Erik S. uit: Bussum
Erik S. uit: Bussum
10/10
Toegevoegd op 20 augustus 2019

Zeer tevreden. Er zijn vele berekeningen gemaakt en opties besproken en uiteindelijk de pittige hypotheek (met ruime verbouwingkosten en overbruggingshypotheek) eruit gesleept. Goede communicatie waardoor er geen misverstanden zijn ontstaan. Als het nodig is klop ik volgende keer weer bij ze aan.

1 2 3 4 5 volgende
Waarom Camelot?
  • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
  • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
  • All-in-one tarief hypotheken
  • PrĂ©advies hypotheken
  • Uniek stappenplan