Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Reviews

Reviews

39 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.1/10
Stolp uit: Laren
Stolp uit: Laren
8/10
Toegevoegd op 1 oktober 2019

Kundig en zeer prettige communicatie.

Leo de Jong uit: Huizen
Leo de Jong uit: Huizen
10/10
Toegevoegd op 30 september 2019

Deskundigheid ten top. Correctheid en goede informatie. Afspraken worden goed nagekomen. Je voelt je echt gesteund in deze voor leken lastige materie.

HF Vogel Dozy uit: Huizen
HF Vogel Dozy uit: Huizen
10/10
Toegevoegd op 11 september 2019

Vriendelijk, kundig, flexibel en volhardend.


Dat zijn de trefwoorden die ik Camelot geef.
Bij oversluiten van mijn hypotheek ben ik zeer goed en naar tevredenheid geholpen.
Met AOW en pensioen is het wat moeilijker een gepaste hypotheek te krijgen.Volhardend dat ze zijn is het hun toch gelukt. Een pluim hiervoor!
Daarom geef ik hun een 10

Blankendal uit: Amsterdam
Blankendal uit: Amsterdam
8/10
Toegevoegd op 22 augustus 2019

Geweldig!

Erik S. uit: Bussum
Erik S. uit: Bussum
10/10
Toegevoegd op 20 augustus 2019

Zeer tevreden. Er zijn vele berekeningen gemaakt en opties besproken en uiteindelijk de pittige hypotheek (met ruime verbouwingkosten en overbruggingshypotheek) eruit gesleept. Goede communicatie waardoor er geen misverstanden zijn ontstaan. Als het nodig is klop ik volgende keer weer bij ze aan.

E. Vogel uit: Huizen
E. Vogel uit: Huizen
10/10
Toegevoegd op 29 juli 2019

Voor het oversluiten van een hypotheek ben ik zeer goed geholpen! Omdat ik al langer klant van hun ben stond ik in hun systeem en werd door hun op hun eigen initiatief benaderd dat het nu gunstig was om over te sluiten. Van A tot Z hebben ze mij Top service geleverd! want het ging allemaal niet van een leien dakje, ze zijn naast dat ze vriendelijk zijn ook volhardend, kundig en flexibel en weten overal een mouw aan te passen vandaar een tien van mij!

Henk van de Kerkhof uit: Soest
Henk van de Kerkhof uit: Soest
9/10
Toegevoegd op 1 juli 2019

Camelot adviesgroep geef ik een hoog cijfer door de aanwezigheid van alle onderdelen die wij belangrijk vinden als klant zoals, duidelijke en heldere uitleg daarnaast een proactieve en meedenkende houding die voor ons een ontzorgende werking heeft.

Dennis Klijnman uit: Bussum
Dennis Klijnman uit: Bussum
8/10
Toegevoegd op 18 juni 2019

Wij zijn erg tevreden met Camelot Adviesgroep. Ze nemen ruim de tijd voor een klant met een duidelijke en heldere uitleg die voor iedereen goed is te begrijpen. Het gehele hypotheekproces liep voor ons soepel , dit was mede te danken aan de goede opvolging van de stappen.

Fabian Muller uit: Bussum
Fabian Muller uit: Bussum
9/10
Toegevoegd op 6 juni 2019

Mega blij om mij hypotheekadvies via Camelotadviesgroep te hebben laten verzorgen. Prettig gevoel dat je alles vertrouwt uit handen kan geven met het gevoel dat alles juist geregeld word. Er werd snel geschakeld waardoor mijn vragen binnen no time beantwoord werden. Ik raad daarom Camelotadviesgroep iedereen ook zeker aan!

Leo Pool uit: Ouderkerk aan de Amstel
Leo Pool uit: Ouderkerk aan de Amstel
9/10
Toegevoegd op 4 juni 2019

Team Camelot werkt erg fijn , professioneel en klantvriendelijk.
Zoals het zijn moet !
Bedankt voor jullie goede service.

Waarom Camelot?
  • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
  • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
  • All-in-one tarief hypotheken
  • PrĂ©advies hypotheken
  • Uniek stappenplan