Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Reviews

Reviews

34 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.1/10
E. Vogel uit: Huizen
E. Vogel uit: Huizen
10/10
Toegevoegd op 29 juli 2019

Voor het oversluiten van een hypotheek ben ik zeer goed geholpen! Omdat ik al langer klant van hun ben stond ik in hun systeem en werd door hun op hun eigen initiatief benaderd dat het nu gunstig was om over te sluiten. Van A tot Z hebben ze mij Top service geleverd! want het ging allemaal niet van een leien dakje, ze zijn naast dat ze vriendelijk zijn ook volhardend, kundig en flexibel en weten overal een mouw aan te passen vandaar een tien van mij!

Henk van de Kerkhof uit: Soest
Henk van de Kerkhof uit: Soest
9/10
Toegevoegd op 1 juli 2019

Camelot adviesgroep geef ik een hoog cijfer door de aanwezigheid van alle onderdelen die wij belangrijk vinden als klant zoals, duidelijke en heldere uitleg daarnaast een proactieve en meedenkende houding die voor ons een ontzorgende werking heeft.

Dennis Klijnman uit: Bussum
Dennis Klijnman uit: Bussum
8/10
Toegevoegd op 18 juni 2019

Wij zijn erg tevreden met Camelot Adviesgroep. Ze nemen ruim de tijd voor een klant met een duidelijke en heldere uitleg die voor iedereen goed is te begrijpen. Het gehele hypotheekproces liep voor ons soepel , dit was mede te danken aan de goede opvolging van de stappen.

Fabian Muller uit: Bussum
Fabian Muller uit: Bussum
9/10
Toegevoegd op 6 juni 2019

Mega blij om mij hypotheekadvies via Camelotadviesgroep te hebben laten verzorgen. Prettig gevoel dat je alles vertrouwt uit handen kan geven met het gevoel dat alles juist geregeld word. Er werd snel geschakeld waardoor mijn vragen binnen no time beantwoord werden. Ik raad daarom Camelotadviesgroep iedereen ook zeker aan!

Leo Pool uit: Ouderkerk aan de Amstel
Leo Pool uit: Ouderkerk aan de Amstel
9/10
Toegevoegd op 4 juni 2019

Team Camelot werkt erg fijn , professioneel en klantvriendelijk.
Zoals het zijn moet !
Bedankt voor jullie goede service.

Tim Huijink uit: Soest
Tim Huijink uit: Soest
9/10
Toegevoegd op 4 juni 2019

Bedankt voor het goede advies en fijne communicatie.
Camelot adviesgroep werkt prettig, duidelijk en is goed bereikbaar.

m.den exter-schinkel uit: zutphen
m.den exter-schinkel uit: zutphen
8/10
Toegevoegd op 17 mei 2019

camelot adviesgroep helpen je fantastisch en is zeker een aanbeveling waard,

M.V. van Leeuwen uit: Tiel
M.V. van Leeuwen uit: Tiel
10/10
Toegevoegd op 10 mei 2019

Super vriendelijke mensen, goed bereikbaar, snelle reactie's en een kundig advies.

Dennis Verdier uit: Zeist
Dennis Verdier uit: Zeist
9/10
Toegevoegd op 17 april 2019

Wij zijn erg blij met de vlotte communicatie en het eindresultaat

Marcel Bunschoten uit: Harderwijk
Marcel Bunschoten uit: Harderwijk
9/10
Toegevoegd op 17 april 2019

Wij vinden gehele proces van het advies t/m de algehele communicatie en het regelen van alle zaken fijn en goed geregeld.

Waarom Camelot?
  • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
  • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
  • All-in-one tarief hypotheken
  • PrĂ©advies hypotheken
  • Uniek stappenplan