U kunt bij Camelot Adviesgroep uitstekend terecht voor uw hypotheek.

Een groot deel van ons inkomen gaat op aan de maandelijkse woonlasten. Iedereen wil dat deze vaste lasten zo laag mogelijk zijn. Dit bereik je door de juiste hypotheekvorm te kiezen en de best bijhorende verzekeringen daarbij uit te zoeken.

 

Het uitzoeken van een hypotheek is erg persoonlijk en vereist maatwerk want ieder mens is verschillend en zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom is het bij de keuze van uw hypotheek belangrijk om te kiezen voor een lage rente maar daarnaast ook om te kijken uw gezinssituatie, uw aanwezige eigen middelen of schulden, uw fiscale positie, uw werk en de zekerheden die u wenst in te bouwen voor wanneer u komt te overlijden of als u werkloos of arbeidsongeschikt raakt. Daarnaast zijn uw ambities voor de toekomst van belang. Hoe lang wilt u in uw woning blijven wonen? Neemt u genoegen met een restschuld op de einddatum of juist helemaal niet? Etcetera.

 

Wij inventariseren samen met u de doelen die u heeft en adviseren u over de verschillende mogelijkheden die er zijn om uw doelen te bereiken. Op deze manier krijgt u de hypotheek die het beste bij u past.

 

 

Hypotheekvormen

Hypotheken zijn er in verschillende vormen en vaak kunt u die ook nog eens met elkaar combineren, daarom is er altijd een hypotheek die bij u past. Bekijk de verschillende hypotheekvormen en hun specifieke kenmerken.

 

Bent u op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. Wij adviseren u niet alleen, maar begeleiden u ook in de gehele hypotheekaanvraag van begin tot eind.