Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Hypotheken

U kunt bij Camelot uitstekend terecht voor uw hypotheek

Een hypotheek is voor velen een essentiële en persoonlijke stap. Daarom vereist het kiezen van een hypotheek maatwerk, want ieder mens is verschillend en zoveel mensen, zoveel wensen.

Daarom kijken wij, van Camelot Adviesgroep uit Bussum, naar een aantal zaken om te komen tot de juiste hypotheek voor u. Namelijk uw gezinssituatie, uw aanwezige eigen middelen of schulden, uw fiscale positie, uw werk en de zekerheden die u wenst in te bouwen voor wanneer u komt te overlijden of als u werkloos of arbeidsongeschikt raakt. Ook kijken we naar uw ambities voor de toekomst. Hoe lang wilt u in uw woning blijven wonen? Neemt u genoegen met een restschuld op de einddatum of juist helemaal niet?

Na deze inventarisatie, adviseren wij u over de verschillende mogelijkheden waarmee  u uw doelen kan bereiken en krijgt u de hypotheek die het beste bij u past.

Ik wil een gratis oriëntatie afspraak

Hypotheekvormen

Hypotheken zijn er in verschillende vormen en vaak kunt u die ook nog eens met elkaar combineren, daarom is er altijd een hypotheek die bij u past. Bekijk de verschillende hypotheekvormen en hun specifieke kenmerken.

Bent u op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten om goedkopere maandlasten te creëren? Neem dan contact met ons op voor de gratis oriëntatie afspraak.

Wij adviseren u niet alleen, maar begeleiden u ook in de gehele hypotheekaanvraag van begin tot eind.

Hoeveel kan ik lenen?

Waarom Camelot?
  • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
  • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
  • All-in-one tarief hypotheken
  • Préadvies hypotheken
  • Uniek stappenplan
Wilt u ook een gratis oriëntatie afspraak voor uw hypotheek?
Neem contact op, dan helpen we u graag direct verder
Ja, help mij verder