Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Hypotheken > Het préadvies

Het unieke Préadvies van Camelot Adviesgroep

Préadvies hypothekenMet het unieke préadvies van Camelot Adviesgroep krijgt u een vrijblijvend en volledig onafhankelijk advies over alle financiële vraagstukken waar u een antwoord op wilt hebben.  

U kunt het préadvies zien als de stap die u zet voordat u belangrijke beslissingen neemt op het gebied van het kopen van een huis, het eerder (kunnen) stoppen met werken, het afsluiten van verzekeringen en financieringen etc.

Middels ons uiterst effectieve Camelot-stappenplan krijgt u alle inzicht in uw mogelijkheden en ook onmogelijkheden. In dit préadvies wordt naast uw wensen en doelstellingen ook uw risicobereidheid bekeken.

Het Camelot-stappenplan voor het préadvies ziet er als volgt uit:

  1. Wij beginnen met een gratis oriëntatie afspraak waarin wij van u te horen krijgen op welk vlak u vragen heeft en duidelijkheid wilt krijgen.
  2. Hierna krijgt u van ons een lijst met gegevens die wij van u nodig hebben om voor u aan het werk te gaan.
  3. Nadat wij alles hebben uitgezocht en ons advies voor u hebben uitgewerkt nodigen wij u uit voor een tweede gesprek.
  4. In het tweede gesprek nemen we samen het préadvies door en krijgt u alle ruimte om nadere vragen te stellen, want wellicht leidt het préadvies tot de noodzaak om nader actie te ondernemen.

Vanaf dit punt kunnen wij u verder helpen om het préadvies te gaan uitwerken en om te zetten in concrete acties zoals bijvoorbeeld het aankopen van een huis, het aangaan van een hypotheek, het afsluiten van verzekeringen of het aanpassen van uw testament.

Wat uw vraagstuk op financieel gebied ook is, ons préadvies biedt een eerste uitkomst en is het vertrekpunt voor uw verdere beslissingen! Alles begint met stap 1: de GRATIS oriëntatie afspraak.

Vraag direct de gratis oriëntatie afspraak aan

 
Waarom Camelot?
  • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
  • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
  • All-in-one tarief hypotheken
  • Préadvies hypotheken
  • Uniek stappenplan