Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Nieuws > Als ZZP-er of zelfstandige een huis kopen?

Als ZZP-er of zelfstandige een huis kopen?

Als ZZP-er of zelfstandige een huis kopen?

Als je korter dan 3 jaar werkt of soms te maken hebt met wisselende inkomsten per maand, dan kunnen wij jou  toch helpen met een inkomensbepaling. Wij kijken dan naar hoe lang je werkzaam bent als ZZP-er of als zelfstandig ondernemer. Of je desbetreffende werkzaamheden al eerder in loondienst hebt uitgevoerd, hoe de winstontwikkeling is in jouw bedrijf en hoe het gaat in de branche waar jij werkzaam bent.

Om te bepalen wat je kan lenen, kijken we naar de complete financiële situatie, houden we rekening met de eventueel wisselende inkomsten en wordt op basis van die gegevens een toetsinkomen vastgesteld (gemiddeld inkomen van de laatste drie jaar). Dit mag een combinatie zijn van inkomsten uit dienstbetrekking en zelfstandig ondernemerschap. Op basis van dit inkomen berekent de geldverstrekker je maximale hypotheekbedrag.

Dus als je ZZP-er of zelfstandige bent, kom naar de Camelot Adviesgroep voor het unieke Préadvies. Met het Préadvies krijgt u een vrijblijvend en volledig onafhankelijk advies over al uw financiële vraagstukken.

Neem contact met ons op voor een Pre-advies

Waarom Camelot?
  • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
  • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
  • All-in-one tarief hypotheken
  • PrĂ©advies hypotheken
  • Uniek stappenplan