Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Nieuws > AOV

AOV

AOV

Arbeidsongeschiktheid:

De helft van de zzp'ers heeft geen arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar dan moet die helft zonder verzekering wel voldoende vermogen hebben of een partner met een goed inkomen om de inkomensklappen bij langdurige ziekte op te vangen.

Wij hebben diverse arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Een die er bijvoorbeeld positief uitspringt qua premie en voorwaarden (mits je een afgeronde HBO-studie hebt gedaan) Is de sommenverzekering. Hierbij is er uitgebreide preventie hulp en hele goede voorwaarden, zoals;

Extra uitkering

Bij langdurige volledige arbeids­ongeschiktheid ontvang je een extra uitkering. De uitkering is 50% van het bedrag dat je hebt verzekerd en is afhankelijk van je eigenrisico­termijn. Aan de extra uitkering zijn wel voor­waarden verbonden.

Royale zwangerschaps­regeling

Je ontvangt een zwangerschaps­uitkering van maximaal 18 weken. Hier trekken we de eigenrisico­termijn vanaf. Adopteer je een kindje? Vraag ook dan een uitkering aan.

Geen inkomens­correctie

Als je arbeids­ongeschikt wordt, baseren wij je uitkering op de mate van arbeids­ongeschiktheid en het bedrag dat je hebt verzekerd. Daarbij maakt het niet uit of je echt inkomen verliest of naast deze uitkering nog ander inkomen hebt.

Kosten :

Indicatief betaalt een 30 jarige die € 30.000 euro salaris wil afdekken met een wachttijd van 3 maanden ongeveer 85,00 per maand

Neem gerust contact met ons op en wij maken een voorstel op maat 

Waarom Camelot?
  • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
  • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
  • All-in-one tarief hypotheken
  • PrĂ©advies hypotheken
  • Uniek stappenplan