Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Nieuws > Hoe EnergieZuinig ben jij?

Hoe EnergieZuinig ben jij?

Hoe EnergieZuinig ben jij?

Nederlandse huishoudens verbruiken gemiddeld ruim 1.200 kubieke meter (m3) gas en ruim 2.700 kilowattuur (kWh) elektriciteit per jaar. Maar het soort huis en de gezinssamenstelling hebben daar veel invloed op. Deze gemiddelden hoeven voor jou dus helemaal niet te gelden.

Zo verbruikt een alleenstaande in een appartement ongeveer 700 m3 gas en 2.000 kWh elektriciteit. Voor een gezin met twee kinderen in een 2-onder-1-kap is dat meer dan het dubbele: gemiddeld zo’n 1.650 m3 gas en 4.300 kWh elektriciteit.

EnergieZuinigScan

Wil je weten hoe energiezuinig jij leeft? Om dat te ontdekken, hebben we de EnergieZuinigScan ontwikkeld. Het enige wat je hoeft te doen, is een paar vragen beantwoorden. Zo weet je snel hoe goed – of slecht – jij het doet in vergelijking met anderen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan even contact met me op, dan lopen we de vragen samen door.

Adviseur Duurzaam Wonen

Hoe duurzamer je huis, hoe energiezuiniger je leeft. Ben jij van plan om je huis te verduurzamen maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Of heb je vragen over de financiële kant van het verhaal?

Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als Erkend Financieel Adviseur ben ik namelijk ook Adviseur Duurzaam Wonen. Ik help je graag bij het energiezuiniger maken van jouw huis.

Waarom Camelot?
  • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
  • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
  • All-in-one tarief hypotheken
  • PrĂ©advies hypotheken
  • Uniek stappenplan