Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Verzekeren > Verzekeren Privé

Verzekeringen en financiële diensten voor u en uw bezit

Persoonlijk & onafhankelijk

Voor uw inboedel, (vakantie)woning, auto en andere bezittingen geven wij u persoonlijk en op maat gesneden advies. Voor de beste schadeverzekering die bij uw situatie en bezittingen past weten wij bij welke maatschappij u de beste voorwaarden krijgt. Dit is namelijk erg verschillend en afhankelijk van uw behoefte en situatie. Doordat wij toegang hebben tot een volmacht van circa 20 maatschappijen kunnen wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding geven voor uw schadeverzekering.

Wij staan voor u klaar!

Wij kunnen ons voorstellen dat u af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Onze adviseur helpt u graag op weg bij het vinden van de juiste verzekeraar. Neem gerust contact met ons op zodat we dit bij u thuis bespreken of door middel van een polisoverzicht precies voor u op een rij kunnen zetten. Daarbij helpen wij u ook bij het afhandelen van schade. U geeft aan ons door wat er is gebeurt en welke schade u heeft, dan regelen wij de rest. Wij vragen ieder jaar offertes op zodat we u de beste premie tegen vergelijkbare voorwaarden kunnen bieden. Daarvoor hebben we zeer geavanceerde software die jaarlijks de beste polissen voor u uitzoekt tegen het laagste tarief.

Profiteer direct!

  • Een jaarlijkse check up van al uw verzekeringen.
  • Doordat wij volmacht hebben bij 20 maatschappijen een ruime keus.
  • Een aanspreekpunt voor al uw verzekeringen.
  • Iemand die uw verzekeringsbelangen behartigt

Direct offerte aanvragen

inboedel, (vakantie)woning, auto en andere bezittingen geven wij u persoonlijk en op maat gesneden advies. Voor de beste schadeverzekering die bij uw situatie en bezittingen past weten wij bij welke maatschappij u de beste voorwaarden krijgt. Dit is namelijk erg verschillend en afhankelijk van uw behoefte en situatie. Doordat wij toegang hebben tot een volmacht van circa 20 maatschappijen kunnen wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding geven voor uw schadeverzekering.

Waarom Camelot?
  • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
  • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
  • All-in-one tarief hypotheken
  • PrĂ©advies hypotheken
  • Uniek stappenplan