Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Verzekeren > Verzekeren Privé > Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering vergelijken 2022 | Verzekering.nlUitvaartverzekering

Uw nabestaanden een beetje ontlast!

Een uitvaart is geen prettige aangelegenheid. De kosten van een uitvaart bedragen al snel minimaal 5.000 euro. Of het overlijden nu te voorspellen was of onverwacht komt, dit is een bedrag dat niet iedereen op de spaarrekening heeft staan. Bovendien krijgt ook niet iedereen hulp vanuit de gemeente om een uitvaart van een dierbare te betalen. Om ervoor te zorgen dat uw nabestaanden geen schulden hoeven te maken om uw uitvaart te betalen kunt u een uitvaartverzekering afsluiten.

U kunt kiezen uit twee soorten verzekeringen: uitkering in natura of in geld. De Uitvaartverzekering in natura keert geen geld uit, maar betaalt direct de rekening van de uitvaartverzorger.

Offerte aanvragen  Direct contact

Bereken uw uitvaartkosten

Veel mensen weten niet wat de huidige prijzen zijn voor een begrafenis of crematie. Daarom is het verstandig om de kosten voor uw uitvaart te berekenen. Op die manier komt u erachter voor welk bedrag u verzekerd moet zijn.

Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing. Als we uw wensen kennen kunnen wij u van persoonlijk advies voorzien van een verzekering die bij u past.

Bereken uw uitvaartkosten

Andere bezoekers bekeken ook

Waarom Camelot?
  • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
  • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
  • All-in-one tarief hypotheken
  • PrĂ©advies hypotheken
  • Uniek stappenplan