Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Verzekeren > Verzekeren Privé > Woonlastenverzekering

Woonlasten in grote gemeenten dalen voor het eerst - MAX VandaagWoonlastenverzekering

Zeker zijn dat uw maandlasten worden betaald

Ontslagen door reorganisaties en ongevallen waardoor u arbeidsongeschikt raakt zijn de meest voorkomende redenen waardoor uw bestedingsruimte omlaag kan gaan. In plaats van loon ontvangt u voortaan een uitkering die veel lager is dan u gewend bent. Kunt u dan nog wel alle maandlasten betalen zonder in de problemen te komen?

De woonlastenverzekering zorgt ervoor dat uw woonlasten deels of volledig worden betaald, mocht u onverhoopt arbeidsongeschikt of werkloos worden. Daarmee heeft u de zekerheid dat u kunt blijven wonen in uw huis en u meer geld overhoudt voor levensmiddelen en andere kosten.

Woonlastenverzekering op maat

Bij een woonlastenverzekering kunt u kiezen uit verschillende dekkingsvormen en looptijden. Een uitkering van een vooraf vastgesteld bedrag is mogelijk en ook een uitkering ter waarde van een bepaald percentage van de hypotheeklasten. Neem vooral contact met ons op voor advies. Wij kunnen nagaan welke verzekering het beste bij uw woning en persoonlijke situatie past.

U kunt de woonlastenverzekering afsluiten tegen een maandelijkse premiebetaling, jaarlijkse premiebetaling of tegen een eenmalige koopsom. Bij een koopsom betaalt u alle premies ineen keer met een aantrekkelijke korting. Het is mogelijk om de koopsom mee te financieren in de hypotheek.

Extra voordeel

Naast de zekerheid dat u kunt blijven wonen in uw huis biedt de woonlastenverzekering u een extra voordeel. Veel hypotheekaanbieders geven een korting op de hypotheekrente zodra u een woonlastenverzekering afsluit. Zij hebben hiermee meer zekerheid dat de hypotheeklasten worden betaald. Bovendien kunnen deze kortingen fiks oplopen.

Bent u op zoek naar een goede woonlastenverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Neem dan contact met ons op voor advies en het afsluiten van een persoonlijke en passende woonlastenverzekering.

Offerte aanvragen  Direct contact

Andere bezoekers bekeken ook

Waarom Camelot?
  • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
  • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
  • All-in-one tarief hypotheken
  • PrĂ©advies hypotheken
  • Uniek stappenplan