Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Verzekeren > Verzekeren Zakelijk > Goederen transportverzekering

Dekking Averij-grosse binnen een transportverzekering voor zeevracht - KlapGoederen transportverzekering voor elke lading

Bij Camelot Adviesgroep maken wij onderscheid tussen een transportverzekering voor eigen vervoer of een goederentransportverzekering voor zaken die u vervoert voor klanten.

We stemmen de goederentransportverzekering volledig af op het soort vervoer dat u doet. De verzekering is bijvoorbeeld ook geschikt voor bedrijven die de goederen laten vervoeren en daar zelf het risico voor dragen. Denk aan een groothandel, fabrikant of importeur.

Wilt u puur schade, diefstal of verlies van bedrijfsuitrusting en spullen bij eigen vervoer uit uw bedrijfs- en of onderhoudsbusjes verzekeren, waar ook gereedschap en of andere uitrusting in ligt? Met de goederentransportverzekering dekt u schade aan uw handelswaar en bedrijfsuitrusting en diefstal of verlies tijdens transport.

Bij regelmatig vervoer van grotere hoeveelheden bestaat er een grotere kans op schade. Dit is niet alleen vervelend voor u. Ook voor de ontvanger van de producten ondervindt nadelen. Met de goederen transportverzekering bent u verzekerd tegen dergelijke schade.
De goederentransportverzekering keert uit bij beschadiging van goederen en verlies van goederen tijdens het transport.

Ook als u als vervoerder aansprakelijk bent keert de goederen transportverzekering uit. Op die manier blijven uw klanten tevreden en behoudt u uw kwalitatieve naam ook als het eens mis gaat.

De voordelen van de goederen transportverzekering

 • Vergoeding van schade door verlies van goederen tijdens transport.
 • Vergoeding van beschadiging aan goederen tijdens transport.
 • Verzekering keert ook uit bij eigen aansprakelijkheid.

De dekkingen 

Binnen de Goederentransportverzekering kunt u kiezen uit verschillende dekkingen. De All Risks dekking en de Evenementendekking zijn het meest gangbaar.

 • All risks dekking : Met deze dekking is materiële  schade aan of verlies van lading verzekerd. All risks is de meest volledige dekking voor uw goederentransport.

De evenementendekking

 • De evenementendekking vergoedt alleen schade bij vooraf genoemde gebeurtenissen. De dekking geldt bijvoorbeeld bij brand, bij vallen tijdens laden/lossen of bij een ongeluk met schade aan het voertuig.
 • Beperkte diefstaldekking
 • Dekking bij diefstal, vermissing, verduistering, zoekraken en het niet uitleveren van volledige pakketten.

Uitgebreide diefstaldekking

 • Dekking bij gedeeltelijke schade door diefstal, vermissing en verduistering, zoek raken en het niet uitleveren van producten.
 • Dekking voor alle van buitenkomende onheilen :Deze dekking verzekert materiële schade aan of verlies van lading bij alle schade buiten uw schuld.

Oorlog- en stakingsrisico

 • Bij oorlog- en stakingsrisico is de lading verzekerd voor schade als gevolg van oorlog stakingsacties en ongeregeldheden.
 • De Goederentransportverzekering vergoedt ook opruimings-, berging- en vernietigingskosten en schade aan hulpmaterialen.

Wat kost de verzekering?

Omdat een transportverzekering altijd maatwerk is, verschilt de premie. De Verzekeringsrealist kan u adviseren over de dekkingen en kosten. Kiest u voor een hoger eigen risico? Dan is een lagere premie mogelijk.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie? Bespreek dan de mogelijkheden met ons. In een vrijblijvend gesprek stelt u samen een pakket samen dat aansluit bij uw situatie.

Wat is verzekerd?

Standaard is uw handelswaar verzekerd tot € 50.000,- per schadegebeurtenis per voertuig. Daarnaast kiest u zelf tot welk bedrag u bedrijfsuitrusting zoals gereedschap wilt verzekeren. Dit kan uiteenlopen van € 5000,- tot € 20.000,-

De verzekering heeft een dekking voor de Benelux, Duitsland en Frankrijk. U kunt deze dekking uitbreiden naar heel Europa.

Offerte aanvragen  Direct contact

Andere bezoekers bekeken ook

Waarom Camelot?
 • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
 • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
 • All-in-one tarief hypotheken
 • PrĂ©advies hypotheken
 • Uniek stappenplan