Direct contact? Bel: 035 260 03 71

Home > Verzekeren > Verzekeren Zakelijk > Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering werkgever | Van DijkAansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk is zo gebeurd

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) bent u verzekerd voor het risico van aansprakelijkheid, wanneer u, uw medewerkers, of uw producten schade veroorzaken bij anderen. U bent dan mogelijk aansprakelijk. En u moet dan misschien de kosten betalen voor schade aan spullen, of blessures of verwondingen die iemand door uw schuld oploopt.

Voor wie is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nuttig?

Ieder bedrijf dat in aanraking komt met anderen kan schade veroorzaken. En daarvoor aansprakelijk zijn. Bijvoorbeeld als u een kop koffie omstoot over de laptop van uw klant. Of als uw medewerker struikelt en een kostbare vaas breekt bij een klant in huis. Maar ook als de vloer in uw winkel glad is en iemand uitglijdt en een been breekt.

Een ongeluk is zo gebeurd, en omdat het aantal claims ieder jaar hoger wordt, is het verstandig een aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf te nemen. Dus ook wanneer u een eenmanszaak heeft is een zzp-bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nuttig.

Is het verplicht?

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht. Toch zijn er veel situaties waarin u wel een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering moet afsluiten. Een opdrachtgever of leverancier kan erom vragen of uw brancheorganisatie kan het eisen.

Bent u op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan adviseren we u graag. Bovendien kunnen we de verzekering ook voor u afsluiten.

Offerte aanvragen  Direct contact

Andere bezoekers bekeken ook

Waarom Camelot?
  • Jarenlange ervaring & opgebouwde kennis
  • Tijd & aandacht voor iedereen in zijn situatie
  • All-in-one tarief hypotheken
  • PrĂ©advies hypotheken
  • Uniek stappenplan